Polar julkisti kaksi uutta urheilukelloa. Uutuuksista Vantage V on monipuolisempi ja hintavampi kuin Vantage M, mutta niissä on myös paljon yhteistä.

Kummassakin on sama 1,2 tuumainen näyttö, joka yltää 240 x 240 pikselin tarkkuuteen. Molemmissa on myös gps-seuranta sekä Precision Prime -sykemittaus yhdeksällä sensorilla. Training Load Pro -ominaisuus auttaa välttämään yli- ja alikunnon karikot. Vesitiiviys yltää 30 metriin saakka. Urheilulajeja ne tunnistavat mukavan määrän – 130 kappaletta. Käytettävissä on Polar Flow -palvelu, jossa voi muun muassa tarkastella treenihistoriaansa.

Vantage V tarjoaa lisärahalle vastineeksi kosketusnäytön painikkeiden sijaan. Siinä on myös juoksutehon mittausominaisuus, joka tarkkailee treenin rasitusta tuki- ja liikuntaelimiin. Recovery Pro -omnaisuuden taas luvataan auttavan kuormituksen ja levon suhteen tarkkailussa sekä treenimäärän ja levon suhteuttamisessa.

V:ssä on myös 320 milliampeeritunnin akun, kun M-mallin kapasiteetti on 230 milliampeerituntia. Niinpä myös akunkestoa luvataan gps: ja sykemittauksen kanssa 40 tuntia verrattuna M-mallin 30 tuntiin.

Molemmat mallit saapuvat kauppoihin marraskuussa. Ne pystyy kuitenkin jo ennakkotilaamaan. Hintaa edullisemmalla M-mallilla on 279 euroa ja kalliimmalla V-kellolla 499 euroa. Kummatkin ovat saatavilla mustana ja valkoisena. Räväkämmistä vaihtoehdoista Vantage V on oranssi ja Vantage M punainen.

www.polar.com/fi/vantage