Polk Audio esitteli ensimmäisen Dolby Atmos -toistoon sopivan soundbarinsa. Signa S4 on edullinen malli, jonka alataajuuksien toistoa on ryydittämässä langaton subbari.

Kaiutinelementtejä 3.1.2-kanavaisessa laitteessa on seitsemän. Kaksi niistä pitää huolen vertikaalisista Atmos-äänistä. Signa S4 kykenee myös muuntamaan muut audioformaatit Dolby Atmos -muotoon.

Keskiäänikaiutin hyödyntää patentoimaansa VoiceAdjust-teknologiaa, jonka avulla dialogista pitäisi saada selvää myös toimintakohtauksia pienellä äänenvoimakkuudella katsellessa. Esivalintoja on tarjolla elokuvia, musiikkia ja yökatselua varten.

Subbari on sijoitettavissa minne tahansa huoneessa kymmenen metrin säteellä soundbarista. Parinmuodostus tapahtuu automaattisesti. Mukana on Bass Adjust -ominaisuus, joka säätää sekä subbarin että soundbarin alataajuuksien toistoa.

HDMI-liitäntä sisältää eARC-paluukanavan äänelle, jolloin Dolby Atmos -äänen siirtäminen on mahdollista myös televisiosta. Muita liitäntöjä ovat optinen sisääntulo ja analoginen AUX-sisääntulo. Laite tukee myös Bluetooth-toistoa, ja se on kiinnitettävissä seinälle. Mukana tulee kaukosäädin.

fi.polkaudio.com