Pro-Ject on esitellyt uuden Debut Pro S -levysoittimen. Kyseessä on paranneltu versio viime vuonna julkistetusta Debut Pro -soittimesta.

Uutuudessa on nyt 10 tuuman äänivarsi, joka on S-mallinen. Soitin tarjoaa vertikaalisen seurantakulman säädön, ja SME-johtimien ansiosta rasiakelkka on helposti vaihdettavissa. Esiasennettuna soittimessa on Pro-Jectin Pick-IT S2 C -äänirasia.

Samalla soittimen runko on päivitetty kookkaampaan ja vakaampaan. Se on viimeistelty satiinimustaksi. Vaihtovirtamoottori on eristetty rungosta termoplastisella elastomeerillä. Edeltäjästäkin on kuitenkin säästetty jotain, esimerkiksi timanttileikattu alumiininen apuautanen ja kolme metallista, korkeussäädettävää jalkaa.

Mukana tulee pölysuoja sekä Connect-IT E -välijohto. Phono-esivahvistinta soittimessa ei ole sisäänrakennettuna, joten sellainen täytyy löytyä vahvistimesta tai erillislaitteena.

Toinen tuotejulkistus on erikoislaatuisempi. The Vinyl NRS Box S3 kytketään phono-esivahvistimen ja vahvistimen väliin, ja se poistaa digitaalisen signaaliprosessorin voimin poksahteluja ja rätinöitä papan perintövinyyliltä. Digitaikuus tapahtuu 24 bitin syvyydellä ja 96 kilohertsin näytteenottotaajuudella. Jos mielii kuunnella levyjä luomuna, voi johtojen irti repimisen sijaan aktivoida laitteen galvaanisen bypass -toiminnon.

project-audio.com/en/

ak-hifisystems.fi