WhatHiFi on testannut Pro-Jectin Juke Box E -levysoittimen. Kyseessä on valmistajan Primary-malliin perustuva soitin, jossa on Ortofonin 5E-äänirasia, oma 2 x 50 watin vahvistin, riaa-korjain ja bluetooth-vastaanotin. Lisätä tarvitsee siis vain kaiuttimet. Hintaa on Suomessa 479 euroa ja värivaihtoehtoina musta, valkoinen ja punainen.

Laitteen liitäntöinä on linjatasoinen rca-stereolähtö, pre-amp/phono-lähtö ja linjasisääntulot sekä kaiutinlähdöt. Edessä taas on valintapyörä äänilähteen valintaan. Mukana tulee kaukosäädin ja pölysuoja.

Ääneltään Juke Box E on WhatHiFin mukaan tuttua Pro-Jectia. Äänikuva on kohtalaisen avara ja instrumentit asettuvat oikeille paikoilleen. Toisto on aavistuksen lämpimään päin kallellaan, diskanteissa on säihkettä ja keskialueelta löytyy yksityiskohtia.

Bassopuoli on arvion mukaan aavistuksen kesy, mutta toisto on silti nautittavaa. Jos haluaa saada laitteesta kunnolla irti, kannattaa sen kaveriksi hankkia myös melko herkät kaiuttimet. Kaukosäädin taas saa moitteita kummallisesta näppäimien asettelustaan.

Kaiken kaikkiaan Juke Box E on WhatHiFin mukaan hintaansa nähden harvinaisen kompromissiton.

WhatHiFin arvio löytyy täältä.

www.ah-hifisystems.fi

www.project-audio.com