Puma on julkistanut uudistetun version vuonna 1986 esitellyistä RS-Computer Shoe -älytennareista. Ne olivat edellä aikaansa, sillä vastaavat laitteet ovat valtavirtaistuneet vasta viime vuosina.

Alkuperäinen versio sisälsi kengän takaosassa sijaitsevan piirin, joka laski ajan, etäisyyden ja kulutetun kalorimäärän. Kenkä kytkettiin 16-napaisella johdolla Apple IIE -tai Commodore 64 -tietokoneeseen. Käyttäjät pystyivät vertailemaan juoksuharjoituksiaan tavoitteisiinsa. Itsensä pystyi sparraamaan huippuvauhtiin automaattisen tietojenkäsittelyn ja erikoisvalmisteisen ohjelmiston voimin.

Tämän päivän versiossa on kaapelin sijaan langaton bluetooth-yhteys. Android- ja iOS-laitteille on ladattavissa RS-Computer Shoe -sovellus 8-bittisellä grafiikalla. Kengissä on kolmeakselinen kiihtyvyysmittari, joka mittaa askelmäärän, kuljetun matkan ja kulutetut kalorit. Ne pystyvät tallentamaan dataa 30 päivän ajalta, ja käyttäjä pystyy selaamaan kuukausittaista aktiivisuuttaan.

Näppäimiä on kaksi kappaletta ja niiden kaverina on led-valot. Näppäimien avulla voi tarkistaa päivittäisen askeltavoitteensa statuksen sekä akun varaustilan. Kengissä on sisäänrakennettu akku, jonka voi ladata usb:n kautta.

Värimaailma on sama kuin originaalissa. Uutuuskenkiä valmistetaan vain 86 numeroitua paria, jotka ovat myynnissä Puman liikkeissä Berliinissä, Tokiossa ja Lontoossa sekä KITH-liikkeissä. Hintaa tennareilla on 650 euroa.

www.puma.com