Puola on nostanut viime vuosina profiiliaan highend-maana, mutta sikäläisiä tuotteita on näkynyt toistaiseksi vähän Itämeren tällä puolen. Audioshop Ratilainen on nyt korjannut puutetta tuomalla maahan Encore Sevenin vahvistimia.

Saatavilla on Egg-Shell TanQ -lippulaiva ja Egg-Shell Prestige-mallit, joista molemmat edustavat rohkeasti perinteisestä poikkeavaa muotoilua. TanQ-vahvistin toimii a-luokassa ja sisältää kaksi KT88-pääteputkea rinnan molemmissa kanavissa. Etuasteputket puolestaan ovat EF86- ja ECC83-mallia. Tehoa luvataan 20 wattia per kanava.

Sisääntuloina on kolme rca-paria. Päätemuuntajat on eristetty putkista ja muista sähköosista. Ilman vaihtumisesta puolestaan huolehtii Noctuan hiljainen 11,9 desibelin tuuletin. Mukana tulee kuvassa etualalla näkyvä erikoinen RCX-kaukosäädin. TanQ A.1: hinta on Suomessa 4 750 euroa. Värivaihtoehtoja on tilattavissa useita.

Jos TanQ-mallissa on ripaus futurismia, niin Prestige-sarjan muotoilussa puolestaan on retrohenkisyyttä. Myös se koostuu putkivahvistimista – viisi integroitua vahvistinta ja phono-etuvahvistin. Värivaihtoehdot ovat myös pitkälti räätälöitävissä. Prestige-sarjan hinnat alkavat 3 400 eurosta.

Korjaus 5.3.2019 klo 19:58: Putket kuuluvat TanQ-vahvistimen hintaan toisin kuin virheellisesti kerroimme.

www.encore7.com

www.audioshop.fi