Q Acousticsin ja Goldringin maahantuonti siirtyy Simex Oy:lle. Uusi edustaja kertoo olevansa innoissaan uusista edustuksistaan ja vakuuttaa niiden vahvistavan yhtiön ennestään vahvaa kotihifivalikoimaa.

Edelleen varsin tuore valmistaja Q Acoustics on perustettu vuonna 2006. Se keräsi paljon kehuja vuonna 2015 ilmestyneestä 3000p-sarjastaan. Erityisesti niiden hinta-laatusuhdetta on ylistetty. Kokeilimme Q Acousticsin 3000i-kotiteatterikaiuttimet uusimmassa AVPlus 5/2018 -numerossamme ja vakuutuimme kuulemastamme.

Q Acoustics astui viime vuonna myös onnistuneesti highend-puolelle Concept 500 -kaiuttimellaan – rohkea temppu edullisempien mallien valmistajalta. Se pokkasi tuoreeltaan EISA-pystin. Muutenkin valmistaja on ehtinyt saada mittavan maineen lyhyen olemassaolonsa aikana.

Goldring puolestaan on jo vanha konkari, sillä se on perustettu 100 vuotta aikaisemmin kuin Q Acoustics – siis vuonna 1906. Alunperin saksalainen mutta sittemmin englantilaistunut yhtiö tunnetaan erityisesti äänirasioistaan.

Edellinen maahantuoja Kruunuradio jatkaa edelleen merkkien jälleenmyyjänä. Toimitukset alkavat tämän kuun aikana. Q Acousticsin tuotteet hintoineen löytyvät täältä ja Goldringin puolestaan täältä.

www.qacoustics.co.uk

www.goldring.co.uk

www.simex.fi