Razer on julkistanut uudet Kraken Ultimate -pelikuulokkeet keväällä esiteltyjen Kraken-kuulokkeiden yläpuolelle. Erityistä niissä on THX Spatial Audio -tilaääni, jota silmällä pitäen myös 50 millimetrin kuuloke-elementit on viritetty. Kyseisen toiminnon saa pois päältä omasta painikkeestaan. Myös äänenvoimakkuudelle on säädin.

Sanka on pehmustettu ja tyynyt sisältävät viilentävän geelitäytteen. Kuulokkeissa on mikrofoni, jonka mykistäminen tapahtuu sille pyhitetystä painikkeesta. Mikrofoniääntä parantamassa on myös aktiivinen melusuodatus.

Kuten monissa pelikuulokkeissa, Kraken Ultimateissa on myös RGB-valaistus, jota pystyy säätämään Razer Chroma -ohjelmistolla. Liittäminen tapahtuu 1,3 metrin USB-johdolla. Painoa kuulokkeilla on 390 grammaa. Hinta on 149,99 euroa.

Edullisemman luokan uutuus on Kraken X USB. Sekin liitetään nimensä mukaisesti USB-liitännän välityksellä, mutta kuuloke-elementit ovat vain 40 millimetrin kokoiset ja tarjolla on vaatimattomampi 7.1-tilaääni. Hintaa on 69,99 euroa.

www.razer.com