Rega, tunnettu brittiläinen äänilaitteiden valmistaja, on juuri esitellyt uusimman mestariteoksensa maailmalle – AYA-kaiuttimen. Yhdistämällä huippuluokan teknologiaa, käsintehtyjen elementtien ja innovatiivisen kotelon suunnittelu-yhdistelmän ansiosta tämä uusi lisäys määrittelee uudelleen äänilaitteiden maailman audiofiileille.

AYA-kaiutin on suunniteltu houkuttelemaan sekä musiikin kuuntelijoita, että myös hienon muotoilun harrastajia ja se ylpeilee ainutlaatuisella ominaisuudella erottaen sen kilpailijoistaan. Rega kuvailee AYA:ta äänimaisemamaalauksena, jossa “upeasti muotoillut kotelot ja jalustat luovat miellyttävän, kelluvan vaikutelman”.

Yksi AYA-kaiuttimen vaikuttavimmista osatekijöistä on kotelo. Englannissa valmistetut kotelot on tehty lasikuituvahvisteisesta sementistä, mikä ei ainoastaan vähennä painoa, vaan myös parantaa rakenteellista täydellisyyttä. AYAn ainutlaatuinen kotelosuunnittelu täydentää sen suorituskyvyn ominaisuuksia mahdollistaen tiukan sekä tarkan bassovasteen, ja klassisen Reganälle ominaisen keskitaajuuden sekä myös yksityiskohtaiset diskanttialueen. Tämä vaikuttava yhdistelmä estetiikkaa ja akustiikkaa luo täydellisen yhdistelmän niille musiikista nautiskelojoille, jotka etsivät parasta muotoilun ja toiminnallisuuden yhdistelmää.

AYA:ssa on tehokas elementtirakenne. Se yhdistää ZRR-diskantin käsintehdyllä 127 mm MX-125 keskiäänielementillä ja 178 mm RR7.8 bassoelementillä. Nämä osatekijät toimivat saumattomasti yhdessä, tuottaakseen upean äänenlaadun, joka varmasti koukuttaa vaativimmatkin musiikinkuuntelijat.

Herkkyyden ollessa 89,5 dB ja 6 ohmin impedanssilla AYA-kaiutin on suunniteltu olemaan monipuolinen ja yhteensopiva laajan valikoiman äänilaitteiden kanssa. Kaiuttimiin on saatavilla lisävarusteena magneettiset elementinsuojukset.

AYA-kaiutin on ostettavissa hintaan 999 euroa kappaleelta.

Lisätietoja: rega.co.uk
Myynti: hifistudio.fi