RHA on julkistanut langattomat versiot T20 -nappikuulokkeistaan. Ääni siirtyy langattomasti laadukkaampaa ääntä tarjoavalla aptX-koodekilla varustetun bluetooth-yhteyden välityksellä. Nfc-yhteys helpottaa ja nopeuttaa yhdistämistä. Kuulokkeilla voi yhdistää samanaikaisesti kahteen laitteeseen, ja niskapanta on varustettu värinätoiminnolla.

Kuulokkeet on varustettu niskapannalla, ja kaukosäädin on valmistettu harjatusta alumiinista. Niskapannan säätimellä voi valita musiikin, puheluiden ja puheavustajan välillä. T20 Wireless -kuulokkeissa on samat dynaamiset DualCoil-elementit kuin originaalissakin. Niissä on omat puhekelat matalille ja korkeille taajuuksille. Suotimilla voi halutessaan korostaa bassoa tai diskanttia, samoin kuin langallisissa malleissa.

Toistoaikaa luvataan yhdellä latauksella 12 tunnin ajaksi. Täyteen kuulokkeiden luvataan latautuvan usb-c-liitännän kautta 1,5 tunnissa. Kuulokkeet ovat ipx4-standardin mukaisesti hien- ja roiskevedenkestävät.

Kuulokkeissa on MMCX-liitännät. Mukana tulee hapettomasta kuparikaapelista valmistettu 3,5 mm liitännällä varustettu kaapeli, jonka avulla voi kuunnella myös langallisesti. Mukana tulee erikokoisia ja eri materiaaleista valmistettuja korvasovittimia, neopreenipussi ja kaksi kiinnitysklipsiä.

Hinta on Yhdysvalloissa 249,95 dollaria.

www.rha-audio.com/fi

www.scanteknik.fi