Roon on päivittänyt Nucleus -ja Nucleus+ core -serverinsä. Uudistuksia on tehty sekä sisäisesti että ulkoisesti. Valmistus on siirretty samalla kaukoidästä Yhdysvaltoihin.

Liitäntöjen puolella laitteet ovat saaneet toisenkin HDMI-lähdön. Hieman suurempi koko mahdollistaa myös sen, että servereihin pystyy asentamaan enimmillään 15 millimetriä syvän kiintolevyn aikaisemman 9 millimetrin sijaan. Pakkaus on myös ympäristöystävällisempi.

Roon on musiikkiohjelmisto, joka tarjoaa monihuonetoistoa sekä käyttäjän maun mukaan räätälöidyn, musiikkilehtimäisen käyttöliittymän, joka auttaa uuden musiikin löytämisessä. Samalla haulla pystyy hakemaan suoratoistopalveluista ja omasta musiikkikirjastosta. Useat laitteet eri valmistajilta kantavat Roon Ready -tai Roon Tested -merkintöjä, mutta hiljattain se julkisti ensimmäiset laitteensa.

Hintoja ja saatavuutta ei ole vielä Suomen osalta tiedossa, mutta suuria muutoksia hintoihin ei pitäisi oleman luvassa. Ainakin joissain maissa laitteet tulevat kauppoihin syyskuussa.

www.roonlabs.com

www.tur-pex.com