Samsung on esitellyt uuden Xcover 4s -älypuhelimen. Siinä on panostettu ennen kaikkea kestävyyteen, sillä se on saanut MIL-STD 810G -sertifikaatin. Sen pitäisi siis kestää tavallista paremmin iskuja ja tärähtelyä. Pölyn- ja vedenkestävyydestä puhelin on saanut ip68-luokituksen, eli puhelin kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen 30 minuutiksi.

LCD-näyttö on kooltaan viisi tuumaa ja se yltää 1 280 x 720 pikselin tarkkuuteen. Järjestelmäpiiri on Samsungin oma Exynos 7885. Ram-käyttömuistia löytyy kolme gigatavua ja tallennusmuistia 32 gigatavua. Tarvittaessa tilaa saa lisää microSD-muistikorttipaikan avulla.

Takana on 16 megapikselin kamera, jossa on f/1,7-aukkosuhde. Etupuolella taas on viiden megapikselin kamera, jossa on f/2,2-aukkosuhde. Akku on melko vaatimaton 2 800 milliampeeritunnin kapasiteetillaan, mutta lataus tapahtuu nykytyyliin usb-c:llä. Kuulokekuuntelun ystäville on perinteinen 3,5 millimetrin liitäntä.

Tässä vaiheessa ei ole vielä tietoa, nähdäänkö puhelinta Suomessa, mutta ainakin Italiassa se saapuu kauppoihin heinäkuussa. Siellä hinta on 299,99 euroa.

www.samsung.com/fi