Samsungin kevään kärkipuhelin Galaxy S10 saapui myyntiin Suomessa tänään perjantaina 8. maaliskuuta.

Kymmenen vuotta täyttäneen Galaxy S-malliston uusimman sukupolven merkittävimmät ominaisuudet ovat uudistettu Infinity-O -oled-näyttö integroidulla ultraäänisormenlukijalla, enimmillään peräti teratavun tallennusmuisti, kolmoiskamera takana, muiden mobiililaitteiden lataaminen langattomasti sekä Dolby Atmos -ääni, AKG:n virittämät kaiuttimet ja langattomat kuulokkeet. Valmistaja lupaa älykkään suorituskyvynhallinnan mahdollistavan myös pitkän akunkeston ja optimoidun suorituskyvyn.

12 gigatavun ram-käyttömuistin ja teratavun tallennustilalla varustetun kärkimallin ennakkomyynnit ovat Samsungin mobiililiiketoiminnan johtajan Mika Engblomin mukaan ylittäneet odotukset.

Kiintoisa lisä mallistoon on myös uusi edullisempi S10e-malli, joka tarjoaa hieman vaatimattomamman ja pienemmän näytön, mutta kuitenkin saman järjestelmäpiirin ja kasvontunnistuksen. Perusteellisemmin Galaxy S10 -mallistosta voi lukea artikkelistamme.

Edullisin Galaxy S10e on hinnaltaan 799 euroa, Galaxy S10 taas 949 euroa ja Galaxy S10+ puolestaan 1 049 euroa. Malliston kärkipuhelin 12 gigatavun käyttömuistilla ja teratavun muistilla maksaa 1 679 euroa.

www.samsung.com/fi