Samsungilta on tulossa uusi sukupolvi taulun näköisestä The Frame -televisiosta. Siinä on 4k hdr -kuvaa tarjoava qled-näyttöpaneeli, jonka luvataan parantavan kontrastia, mustan sävyä ja värintoistoa. Televisio tukee myös Samsungin Bixby-puheohjausta ja tekoälyä.

Kun televisio ei ole päällä, se näyttää taideteoksia, joita on saatavilla Art Storen kautta yli 1 000. Näytön kirkkaus mukautuu automaattisesti huoneen valaistusolosuhteisiin. Saatavilla on useampia kehysvaihtoehtoja.

Lisäksi uudistuu Serif-mallisto, joka on niin ikään lifestyle-henkinen. Sen suunnittelussa apuna ovat olleet pariisilaiset huonekaluihin erikoistuneet suunnittelijaveljekset Ronan ja Erwan Bouroullec. Serif voitti vuonna 2016 erinäisiä suunnittelupalkintoja.

Siinä on niin ikään qled-näyttöpaneeli. Uutta Serif-mallissa on nyt Ambient Mode, joka näyttää esimerkiksi uutis- ja säätietoja tai kuvia television ollessa poissa päältä. Aiemmin lähinnä huonekaluliikkeistä ja muista erikoisliikkeistä saatavilla ollut malli saapuu laajemmin myyntiin vuonna 2019.

Uutuudet ovat näytillä CES 2019 -messuilla.

www.samsung.com/fi