Samsung on esitellyt puhelimille uuden 64 megapikselin ISOCELL Bright GW1 -ja 48 megapikselin ISOCELL Bright GM2 -kamerakennon.

Sekä Samsungilta että Sonyltä ilmestyi viime vuoden lopulla 48 megapikselin kennot, joita on näkynyt tänä vuonna jo monissa puhelimissa – jopa suhteellisen edullisessa hintaluokassa. Nyt peli kovenee entisestään, ja 48 megapikselin kennosta ilmestyy jo paranneltu versio.

Molempien kennojen pikselikoko on 0,8 mikronia, mikä tarkoittaa, että Samsungin uusi kenno on kooltaan sitä suurempi. Se myös toimii samalla periaatteella, eli yhdistää neljä pikseliä yhdeksi. Oletuksena 64 megapikselin kennon tallennustarkkuus on 16 megapikseliä.

HDR-kuvaus onnistuu kennolla reaaliaikaisesti ja sen dynaaminen alue yltää 100 desibeliin, kun ihmissilmä havaitsee 120 desibelin alueen. Dual Conversion Gain -ominaisuuden ansiosta kuvaamisen pitäisi sujua myös kirkkaissa olosuhteissa. Sen automaattitarkennus perustuu vaihetunnistukseen. Videokuvauksessa se yltää 480 ruutuun sekunnissa. Puhelimissa uusia kennoja tullaan näkemään näillä näkymin loppuvuodesta.