Samsung tuo pitkään odotetun Galaxy Fold -älypuhelimensa myyntiin Suomessa perjantaina 18. lokakuuta. Taittuvanäyttöinen puhelin esiteltiin helmikuun lopulla. Sen oli tarkoitus saapua myyntiin jo huhti-toukokuussa, mutta ongelmat näytön kestävyydessä pakottivat ottamaan puhelimen vielä hetkeksi suunnittelupöydälle.

Näytön kestävyyden parantamiseksi näyttöä suojaava kalvo yltää nyt reunusten yli. Osa rikkoutumisista johtui kalvon irrottamisesta. Saranoita on vahvistettu ylä- ja alaosistaan, minkä lisäksi saranoiden ja rungon välisiä aukkoja on pienennetty. Näytön alle on nyt myös lisätty metallikerros. Lisää puhelimen ominaisuuksista voi lukea aiemmasta uutisestamme.

Hintaa puhelimella on 2 100 euroa. Ennakkotilaukset alkavat viikkoa aikaisemmin eli 11. lokakuuta. Värivaihtoina ovat Space Silver ja Cosmos Black. Mukana tulevat Galaxy Buds -kuulokkeet ja aramidisuojakuoret. Kauppaan kuuluu lisäksi Samsung Care+ -palvelu 12 kuukauden ajan. Etelä-Koreassa puhelin on ollut saatavilla jo syyskuun alusta lähtien.

www.samsung.com/fi