Saksalainen WinFuture.de -sivusto uutisoi sille vuodetusta Samsungin tulevasta Galaxy S10 Lite -älypuhelimesta. Se tarjoaa lippulaivapuhelimien ominaisuuksia mutta hieman edullisemmalla hinnalla.

Puhelimessa on 6,7 tuuman näyttö, joka on toteutettu Super AMOLED -näyttöpaneelilla. Se yltää 2 400 x 1 080 pikselin resoluutioon ja tarjoaa 19,5:9-kuvasuhteen. Kamera on varustettu näyttöreiällä 32 megapikselin selfie-kameraa varten.

Takana on kolmoiskamera, joka koostuu 48 megapikselin pääkamerasta f/2,0-aukkosuhteella ja optisella kuvanvakaajalla. Kakkoskamerana on ultralaajakulma, jossa on 12 megapikselin kenno ja f/2,2-aukkosuhde. Kolmoskamerana puolestaan on makrokamera 5 megapikselin kennolla ja f/2,4-aukkosuhteella.

Järjestelmäpiirinä on Qualcommin kärkiluokan Snapdragon 855. RAM-käyttömuistia on 8 gigatavua ja tallennusmuistia 128 gigatavua. Halutessaan muistikapasiteettia pystyy kasvattamaan microSD-kortilla teratavun kokoon saakka. Akku on kapasiteetiltaan 4 500 milliampeerituntia, ja sen lataus onnistuu parhaimmillaan 45 watin teholla USB-C-liitännän välityksellä. Käyttöjärjestelmä on Android 10, joka on varustettu One UI 2.0 -käyttöliittymällä.

Hinta sijoittunee Euroopassa noin 700 euron tienoille.

www.samsung.com/fi