Sennheiser Hearing on esitellyt TV Listening -tuotemallistoonsa uudet langattomat RS 120-W -kuulokkeet. Ne tukevat ensimmäisinä markkinoilla tuoreinta Bluetooth LE Audio -teknologiaa ja LC3-koodekkia. Niiden voimin on luvassa selkeämpää ääntä ja matalaa latenssia, mikä onkin videoäänen kuuntelussa toivottavaa.

Mukana tulee lähettimenä toimiva lataustelakka, joka liitetään television lähtöön. Kantavuutta ilmoitetaan peräti 60 metriä, mikä on Bluetoothiksi erittäin paljon. Uusien Bluetooth-määritysten ansiosta lähettimen voi myös liittää useampiin kuulokkeisiin samanaikaisesti, jolloin useammat voivat kuunnella samaa ääntä. Koko perhe tai kaveriporukka siis voi katsoa esimerkiksi elokuvaa keskellä yötä seinänaapureiden häiriintymättä.

Kuulokkeet ovat korvan päälle asetettavat ja tukevat kolmea eri äänitilaa – puhe, musiikki ja neutraali. Bassoa ja puheäänen selkeyttä pystyy räätälöimään omaan makuun ja kuuloon sopivaksi. Äänenvoimakkuutta pystyy säätämään kuulokkeista suoraan, televisiosta riippumattomasti.

Kuulokkeiden luvataan olevan kevyet ja sangan aiheuttaman paineen kerrotaan olevan pieni, joten pidempienkin katselusessioiden pitäisi onnistua mukavuudesta tinkimättä. Akku kestää Sennheiserin mukaan parhaimmillaan 20 tuntia.

Sennheiser RS 120-W tulee markkinoille Euroopassa elokuun 30. päivä. Suositushinta on 129,9 euroa.

www.sennheiser-hearing.com