Sennheiser on esitellyt kolmannen sukupolven Momentum Wireless -kuulokkeet. Nimi on edelleen sama kuin neljä vuotta sitten esitellyissä edeltäjissä, eikä ulkonäkökään ole sanottavammin muuttunut, mutta uusia ominaisuuksia on kuitenkin ilmestynyt.

Momentum Wirelessissä on edelleen tutut ovaalin muotoiset kuulokeosat lampaannahkaisilla pehmusteilla. Ääni siirtyy tuttuun tapaan langattomasti bluetoothin välityksellä ja mukana on aktiivinen vastamelutoiminto. Uutena ominaisuutena kuulokkeet menevät päälle ja yhdistyvät ennestään tutun laitteen kanssa heti, kun ne taittaa kuunteluvalmiiksi. Kuulokkeet osaavat myös pysäyttää ja käynnistää toiston uudelleen, kun kuulokkeet nostaa korvilta ja laittaa takaisin.

Puheassistenttien aktivointia varten on oma näppäimensä. Alussa painike tukee Google Assistantia ja Apple Siriä, mutta Smart Control -sovelluksen kautta on tulossa laiteohjelmistopäivitys, joka tuo myös Amazon Alexan mukaan peliin. Sovelluksen kautta on valittavissa kolme vastamelutoiminnon tilaa sekä taajuuskorjain. Kuulokkeissa on myös äänitila, joka päästää ympäristön ääniä läpi.

Bluetooth on versiota viisi ja se tukee aptX:ää, AAC:tä, SBC:tä ja aptX Low Latencyä, joka parantaa videoiden katselukokemusta vähentämällä äänen viivettä. Kadonneet kuulokkeet voi myös etsiä Bluetoothin ja kolmannen osapuolen Tile-sovelluksen avulla.

Akunkestoa luvataan 17 tuntia, ja valmistajan mukaan kuulokkeet ovat myös mukavat käyttää kyseisen ajan lisäpehmustuksen ansiosta. Matkakäyttöä varten on kangaspintainen kuljetuskotelo, johon kuulokkeet pystyy taittamaan. Mukana tulee kuulokkeiden lisäksi 3,5 mm audiojohto, USB-C-johto sekä USB-C-USB-A-adapteri.

Hintaa Sennheiser Momentum Wireless -kuulokkeilla on 399 euroa.

en-fi.sennheiser.com