Suomalaisten suosima puhelinvalmistaja OnePlus on ilmoittanut julkaisevansa seuraavan sukupolven OnePlus 7 -puhelimen tiistaina toukokuun 14. päivä. Tilaisuus on nimeltään Go Beyond Speed.

Julkistus tapahtuu samana päivänä Lontoossa, New Yorkissa, Bangaloressa ja Pekingissä. Mukaan on kutsuttu myös OnePlus-fanit, joille on myynnissä lippuja valmistajan verkkosivuilla. Early bird -liput ovat myynnissä 25.4 saakka. Tilaisuutta pystyy seuraamaan kotisohvalta suorana esimerkiksi OnePlussan YouTube-kanavalta.

Toistaiseksi tiedetään, että uuden mallin näyttö on uudenlainen ja The Vergelle haastattelun antaneen yhtiön toimitusjohtajan Pete Laun mukaan erittäin tarkka. Tiedossa on myös, että OnePlussalta on tulossa tänä vuonna 5G-puhelin.

Esimerkiksi Android Centralin kokoamien huhujen mukaan yhtiö saattaisi julkaista 7 Pro -mallin, jossa olisi kaartuva näyttö, takana kolmoiskamera ja esiin pomppaava selfiekamera. Vastaavia kameraratkaisuja on nähty jo aikaisemmin saman konsernin Oppo-puhelimissa.

www.oneplus.com