Shokz on julkistanut uudet OpenRun Pro -kuulokkeet urheilukäyttöön. Painoa niillä on vain 29 grammaa. Aiemmin AfterShokz-nimellä toiminut kuulokevalmistaja on erikoistunut luujohdekuulokkeisiin, joissa ääni johtuu kuuloluita pitkin. Kuulokkeet eivät peitä korvia, joten ympäristön ja liikenteen äänistä pysyy paremmin kartalla esimerkiksi lenkillä.

Shokz TurboPitch -tekniikan luvataan vahvistavan bassontoistoa ja äänen kerrotaan olevan kirkas ja selkeä. Puheluäänen selkeyttämistä varten kuulokkeissa on taustamelua vaimentavat mikrofonit. Tarjolla on erilaisia ääniprofiileja, ja Shokz-sovelluksen kautta voi muokata myös omia profiileja.

Akun ilmoitetaan riittävän kymmeneksi tunniksi, ja viiden minuutin pikalatauksella saa 1,5 tuntia lisää peliaikaa. Täyteen lataamiseen vierähtää tunti. Painon luvataan jakautuvan tasaisesti korvien ja pään ympärille. Kuulokkeet ovat rakenteeltaan kestävää ja jämäkkää titaania. Urheilu- ja ulkoilukäyttöä ajatellen kuulokkeet ovat IP55-standardin mukaisesti pölyn-, veden- ja hienkestävät.

Shokz OpenRun Pro -urheilukuulokkeet ovat nyt saatavilla. Värivaihtoehdot ovat vaaleanpunainen, musta, sininen ja beige. Hintaa kuulokkeilla on 189 euroa.

www.shokz.com

www.boston.fi