Shure on esitellyt Las Vegasissa CES 2020 -kuluttajaelektroniikkamessuilla uuden AONIC-kuulokemalliston. Siihen kuuluu AONIC 50 -vastamelukuulokkeet ja täyslangattomat AONIC 215 -nappikuulokkeet.

Korvan ympäröivät langattomat AONIC 50 -vastamelukuulokkeet on valmistajan mukaan suunniteltu mukavuutta silmälläpitäen. Akunkestoa luvataan 20 tunniksi.

Täyslangattomat AONIC 215 -nappikuulokkeet taas hyödyntävät muusikoiden korvamonitoreista tuttua designia. Akunkestoa luvataan kahdeksaksi tunniksi, ja latauskotelon avulla kuulokkeet pystyy latamaan kolme kertaa täyteen. Kuulokkeiden luvataan tarjoavan erinomaisen äänenlaadun pienessä paketissa. Mukavuuden ja pysyvyyden luvataan olevan hyvällä tasolla.

AONIC-sarjan kuulokkeiden kehittelyssä on hyödynnetty vuosikymmenien studiokokemuksia. Niiden luvataan tarjoavan pitkän tähtäimen arvoa ja ammattimaista suorituskykyä vaativillekin käyttäjille. Langattomalla puolella on käytetty tuoreinta Bluetooth-teknologiaa ja koodekkeja parhaan äänenlaadun takaamiseksi.

Erityishuomiota uutuuksissa on kiinnitetty akunkestoon, vastamelutoimintoon, ympäristöääniä läpi päästävään Enviroment Modeen ja sitä ohjastavaan ShurePlus PLAY -sovellukseen. Lisätietoja kuulokkeiden ominaisuuksista on luvassa keväällä 2020.

www.shure.eu

www.brightgroup.fi