PCMag on kokeillut Skullcandyn langattomat Riff Wireless -kuulokkeet. Ne sijoittuvat Suomessa noin 50 euron hintaluokkaan, mikä on varsin maltillinen bluetooth-kuulokkeille.

Ne ovat korvan päälle asetettavaa on-ear-mallia. Viimeistely on matta ja kuulokkeet on koristettu valmistajalle tyypillisellä pääkallologolla. Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja harmaa/sinivihreä. Kuulokeosien anteliaasti topatut pehmusteet on päällystetty rei’itetyllä keinonahalla. Sen sijaan pannassa ei pehmusteita ole, mikä painaa hieman pidempään kuunnellessa. Panta on myös muovia ja vähän halvan oloinen.

Painikkeista löytyy monitoiminappi ja äänenvoimakkuuden säätimet. Monitoiminapilla voi myös aktivoida ääniohjauksen ja äänenvoimakkuusnäppäimillä vaihtaa kappaleita. Elementit ovat 40 mm kokoiset. Mikrofoni on PCMagin mukaan parempi ja häiriöttömämpi kuin useimmissa bluetooth-kuulokkeissa. Kuulokkeiden mukana ei ole audiojohtoa, ja ainoa mukana tuleva varuste on usb-latausjohto. Valmistajan ilmoittama akunkesto on noin 12 tuntia.

Kuulokkeet ovat PCMagin mukaan bassovoittoiset, mutta alataajuudet eivät kuitenkaan säröydy kovillakaan voimakkuuksilla. Myös maltillisilla voimakkuuksilla bassontoistosssa on potkua. Keski- ja diskanttialueellakin on kuitenkin tarpeeksi ytyä, jotta toisto pysyy tasapainoisena ja selkeänä, eikä muutu epäluonnolliseksi. Kuitenkin myös diskanttipuolella on korostusta.

Kaikkiaan Skullcandy Riff -kuulokkeet ovat arvion mukaan mutkattomat budjettikuulokkeet, jotka tarjoavat basson ystävälle kelpo toistoa. Miinuspuolia ovat, etteivät kuulokkeet oikein sovi salille eikä niitä voi käyttää passiivisina. Salille tai muuhun liikuntaan PCMag suosittelee Plantronicsin BackBeat Fit 500:aa, Jabra Move Wirelessiä tai Skullcandyltä hieman hintavampia Grind Wireless -kuulokkeita.

PCMagin arvion voi lukea täältä.