Suomeen saapuu 20. syyskuuta uusi SkyShowtime-suoratoistopalvelu. Sen taustalla on Comcastin ja ViacomCBS:n yhteisyritys, jossa molemmilla yhtiöillä on yhtä suuri määräysvalta.

Tällä hetkellä Suomessa tarjolla oleva Paramount+ tulee olemaan osa SkyShowtimea. Valikoima laajenee, mutta hinta on samat 6,99 euroa kuukaudessa. Paramount+ on ollut tarjolla myös Telialla 5,95 euron hintaan ja Ruudussa 6 euron hintaan. Sama hinta pätee niissäkin myös SkyShowtimen osalta.

Palvelussa tulee olemaan tarjolla premium- ja alkuperäissisältöä Comcastin brändeistä Skylta, NBCUniversalilta, Universal Picturesilta ja Peacockilta sekä ViacomCBS:n brändeistä Paramount+:lta, Showtimelta, Paramount Picturesilta ja Nickelodeonilta. Mukana on sisältöä käsikirjoitetusta draamasta dokumentteihin, lasten sisältöihin, ensi-iltaelokuviin, aikallisiin tuotantoihin ja tunnetteuihin franchise-nimikkeisiin. Parhaimmillaan kuvan resoluutio yltää Full HD -tasolle ja ääni Dolby Digital 5.1 -tasolle.

Sovellus tulee tarjolle Android-, iOS, iPadOS ja tvOS -käyttöjärjestelmille. Elokuvia pystyy striimaamaan lisäksi skyshowtime.com-sivulta. Yhteen tilaukseen sisältyy maksimissaan viisi käyttäjäprofiilia

skyshowtime.com