Sonus faber julkisti uusimman innovaationsa ääniteknologian maailmassa. Duetton aktiivinen ja langaton stereokaiutinjärjestelmä lupaa määritellä uudelleen koko äänielämyksen. Duetto on kaksisuuntainen, aktiivinen stereokaiutinjärjestelmä huippuluokan ominaisuuksilla, ja nämä tekevät siitä ainutlaatuisen.

Yksi Duetton erityisistä ominaisuuksista on sen UWB (Ultra Wide Band) -langaton yhteys kaiuttimien välillä, joka varmistaa saumattoman ja laadukkaan äänen siirron. Järjestelmä on myös yhteensopiva suosittujen suoratoistopalveluiden kanssa kuten AirPlay, Chromecast, Tidal, Spotify ja Roon.

Niille jotka arvostavat monipuolisuutta, Duetto tarjoaa vinyyli- sekä linjatasoiset sisäänmenot, HDMI- ja optiset tulot, palvellen näin laajaa valikoimaa äänilähteitä. Oma sovellus helpottaa asennusta sekä sen hallintaa, mahdollistaen myös käyttäjän omat räätälöinnit. Kaiuttimen yläosassa oleva SENSOTM-liitäntä tarjoaa intuitiivisen hallinnan toiminnoista, kuten äänenvoimakkuuden säätämisestä, syötteiden valinnasta ja yhteyksistä.

Duetto ei ole vain edistyneen teknologian taideteos; se on myös taiteellinen mestaritieos. Kaiutinkotelon muotoilu yhdistää italialaisen käsityötaidon. Saatavilla olevat viimeistelymateriaalit ovat pähkinä- tai grafiittipuu. Puinen kotelo ei ole pelkästään esteettinen valinta; se tehostaa kotelon jäykkyyttä ja musikaalisuutta, vähentäen resonansseja.

Duetto ylpeilee tehokkaalla, integroidulla vahvistinyksiköllä. Siinä on kaksi vahvistinta – 100 watin AB-luokan vahvistin 0,7″ diskanttia varten ja 205 watin D-luokan vahvistin 5,25″ bassoelementtiä varten. Tuplattu vahvistinjärjestelmä takaa mukaansatempaavan ja tasapainoisen äänielämyksen.

Sonus faber Duetto tarjoaa vaikuttavat tekniset tiedot; kaksisuuntainen kaareva kotelorakenne, kehittyneet kaiutinelementit ja laajan taajuusvasteen 37 Hz:stä 30 000 Hz:iin. 100 watin AB-luokan vahvistin diskantille ja 250 watin D-luokan vahvistin keski/bassokaiuttimelle. Kaiuttimessa on korkealaatuiset DAC:t ja useita liitettävyysvaihtoehtoja, kuten RCA Line/Phono IN, optinen liitäntä, HDMI ARC/EARC ja SUB Output. Se tukee suoratoistovaihtoehtoja, kuten AirPlay, Chromecast, Spotify, Tidal Connect, Roon Ready, Qobuz ja Bluetooth Aptx HD.

Duetto tarjoaa ainutlaatuisen kuuntelukokemuksen ja se on saatavilla marraskuusta 2023 alkaen hintaan 3 490 puntaa parilta. Duetto -kaiutinjalustat ovat saatavilla erikseen hintaan 649 puntaa parilta.

sonusfaber.com