Sony on esitellyt uuden mallin paljon tunnustusta saaneiden langattomien WH-1000XM3 -vastamelukuulokkeidensa alapuolelle. Extra Bass -mallistoon kuuluvat WH-XB900N -kuulokkeet maksavat 200 euroa, kun tunnetumpi malli maksaa 380 euroa.

Ennestään tuttuja ovat kosketuseleet, joilla voi hallita toistoa, vaihtaa kappaletta ja säätää äänenvoimakkuutta. Oikeaa kuuloketta koskettamalla on mahdollista kuulla ympäristön ääniä ja pienentää kuunneltavan musiikin voimakkuutta hetkelliseti. Mikrofonin avulla on mahdollista käskyttää Google Assistant, Amazon Alexa tai Siri-puheavustajia.

Kuuloke-elementit ovat 40 millimetrin kokoiset ja varustetut neodyymimagneetilla. Kuulokkeiden luvataan sopivan tukevaa bassontoistoa arvostaville. Ne ovat taittuvaa mallia, mikä helpottaa säilytystä.

Akunkestoa luvataan 30 tunniksi, kun vastamelutoiminto on päällä. Ilman vastamelutoimintoa kuunteluaikaa riittää 35 tunniksi. Kuulokkeet tukevat pikalatausta, jolloin kymmenen minuutin lataus tarjoaa tunniksi virtaa. Täyteen lataukseen ne latautuvat seitsemässä tunnissa. Kuulokkeita voi halutessaan kuunnella myös passiivisesti mukana tulevalla audiojohdolla.

Toimitukset alkavat heinäkuussa. Värivaihtoehtoina ovat sininen ja musta.

www.sony.fi