Sony on esitellyt liudan uusia tuotteita pelaajille. Ne kaikki tunnistaa uudesta Inzone-brändistä. Mukana on pelimonitoreja mutta myös kuulokkeita – Sonyn ensimmäisiä.

Inzone H9 on kuulokevalikoiman kärkimalli. Siinä on Sonyn mukaan hyödynnetty valmistajan vuosikymmenien kokemusta kuulokkeista. Ominaisuuslistalle kuuluu aktiivinen vastamelutoiminto, missä valmistaja onkin näyttänyt kyntensä. Tuki löytyy myös Sonyn omalle 360 Spatial Audio -tilaäänelle PC-käytössä, ja PlayStation-käytössä 3D Audiolle. Pehmusteet on päällystetty synteettisellä nahalla.

Kuulokemallistoon kuuluu myös H7 ja H3, jotka tukevat samoja tilaääniominaisuuksia ja niissäkin on puomimikrofoni, joka on vaimennettavissa nostamalla sen ylös. Langattomassa H7:ssa ei ole vastamelutoimintoa, ja H3 puolestaan on langallinen. Akunkestoksi H7:lle luvataan 40 tuntia ja H9:lle 32 tuntia ilman vastamelutoimintoa.

Monitoripuolella näki päivänvalon kaksi mallia: Inzone M9 ja M3. Molemmat ovat 27-tuumaisia, mutta M9 kykenee 4K-resoluutioon 144 hertsin virkistystaajuudella, kun taas M3 yltää Full HD -laatuun 240 hertsin virkistystaajuudella.

Hinnat ovat seuraavat:
Inzone H9: 330 €
Inzone H7: 280 €
Inzone H3: 120 €

Inzone M9: 1 300 €
Inzone M3: 800 €

www.sony.fi