Sony on esitellyt täydennystä keskihintaisten XA2-puhelimiensa valikoimaan. XA2 Plus tuo XA2:n ja XA2 Ultran kaveriksi 18:9-kuvasuhteen näytöllä varustetun suuremman version. Sillä on kokoa kuusi tuumaa ja resoluutio on 2160 x 1080 pikseliä.

Kameroina on 23 megapikselin kennolla ja f/2,0 aukolla varustettu takakamera, jolla pystyy kuvaamaan 4k hdr -videota. Edessä on kahdeksan megapikselin selfie-kamera, jonka valovoima on f/2,4.

Ram-muistin koko on versiosta riippuen neljä tai kuusi gigatavua. Tallennusmuistin koko puolestaan on 32 tai 64 gigatavua, minkä lisäksi puhelin tukee neljänsadan gigatavun muistikorttia. Järjestelmäpiirinä on Snapdragon 630. Käyttöjärjestelmänä on Android 8.0 Oreo, jossa on Sonyn käyttöliittymä.

Sormenjälkilukija sijaitsee takana. Lataus onnistuu usb-c-liitännän kautta ja Quick Charge 3.0 -pikalatauksella. Akulla on kapasiteettia 3580 milliampeerituntia.

Värivaihtoehdot ovat hopea, kulta, musta ja vihreä. Tarkka hinta ei ole vielä selvillä, mutta se ei liene kovin kaukana nykyisten XA2:n ja XA2 Ultran vajaan 400 euron hinnoista. Puhelinta lupaillaan Eurooppaan elokuussa.