Creative Technology tuo markkinoille uuden Creative Stage V2 2.1-kanavaisen soundbar-kaiuttimen, joka on nimensä mukaisesti päivitetty versio Creative Stage -soundbarista.
V2 on edeltäjäänsä hieman suurempi, joskin edelleen aika kompakti, ja sisältää valmistajan mukaan “uutta Sound Blaster -ääniteknologiaa tuottaakseen entistä paremman ja kirkkaamman äänen sekä laajemman tilaäänikuvan”. Esimerkiksi Clear Dialog -toiminnon luvataan selkeyttävän keskialueen ja puhedialogin toistoa myös hiljaisella äänenvoimakkuudella. Tilaääniteknologian luvataan tuottavan laajemman äänikuvan ja paremman elokuvaäänen.

Creative Stage V2 -soundbarissa on monipuoliset liitäntämahdollisuudet: TV ARC, optinen tulo, AUX-tulo, Bluetooth ja USB. Kaiutin sopii niiin tv:n, tietokoneen, kännykän kuin pelikonsolin kaveriksi. Kaiutinta voi ohjata kaukosäätimellä, jolla voi säätää voimakkuutta, vaihtaa tulolähteen, säätää diskantti- ja bassoasetuksia sekä kytkeä päälle tilaääni- ja Clear Dialog -tehosteet.

Soundbar-kaiuttimessa on kaksi 60 mm laajakaista-elementtiä passiivisäteilijöillä ja erillisessä subwooferissa 5,25-tuuman elementti. Tehoksi ilmoitetaan 2×20 wattia ja subwooferille 1×40 wattia. Soundbar-kaiuttimen mitat ovat 680 x 75 x 100 mm (l x k x s) ja solakan subwoofer-lisäbasson 116 x 423 x 250 mm. Soundbar-kaiuttimessa on myös seinäkiinnitysmahdollisuus.

Creative Stage V2 -soundbarin tekee houkuttelevaksi sen moninaisuuksiin nähden edullinen hinta. Ostopaikasta riippuen 110-120 euroa.

Lisätietoja: creative.com