Spotify testaa parhaillaan muutamissa Etelä-Amerikan ja Euroopan maissa Premium Duo -tilausvaihtoehtoa suoratoistopalvelustaan. Se tarjoaa kahdelle samassa taloudessa asuvalle Spotify Premiumin varsin huomattavalla alennuksella kahteen tilaukseen verrattuna.

Duo-vaihtoehdon hinta on Euroopassa 12,49 euroa kuukaudessa, kun yhden hengen Premium maksaa 9,99 euroa. Säästöä siis tulee kahdelta hengeltä 7,51 euroa. Tosin alennus verrattuna viidelle henkilölle tarkoitetun perhetilauksen 14,99 euroon ei ole niin huomattava.

Jos käyttäjillä on ennestään Premium-tilaus, he voivat pitää musiikkinsa, suosituksensa ja soittolistansa. Heidän täytyy vain kirjautua sisään ja kutsua asuinkumppaninsa Duoon sähköpostin tai WhatsAppin välityksellä.

Premium tilaus tarjoaa mainosrahoitteiseen ilmaisversioon verrattuna paremman 320 kbps äänenlaadun, mahdollisuuden ladata kappaleita offline-tilassa kuunneltavaksi ja hypätä rajattomasti kappaleiden yli. Jos käytössä on Spotify Connect -toimintoa tukevia kaiuttimia tai muita äänentoistolaitteita, Premium-tilauksella pääsee toistamaan musiikkia niiden kautta yhdellä napautuksella.

www.spotify.com/fi