Steam-pelikaupan Steam Link -sovellus on saanut uuden päivityksen, jonka ansiosta tietokoneelle asennetun pelikirjaston pelejä on mahdollista pelata myös Android-käyttöjärjestelmällä lähiverkon välityksellä.

Nyt Steam Anywhere -ominaisuuden ansiosta tietokoneen ja Android-laitteen ei tarvitse olla samassa lähiverkossa. Ominaisuus toimii paitsi Android-mobiililaitteissa myös Android TV:ssä. Kaikkien kirjaston Steam-pelien pitäisi olla pelattavissa. Pelata voi joko bluetooth-ohjaimella tai kosketusnäytöllä.

Ominaisuus toimii ainakin PC-tietokoneilla, mutta pikakokeilumme perusteella se saattaa tukea myös Macintoshille asennettuja Steam-pelejä. Kummallakin sovellus saattaa vaatia asentamaan lisäajureita. Kokeillessamme ominaisuutta Macilla puhelin loi yhteyden tietokoneeseen, mutta toinen kahdesta ajurista ei suostunut asentumaan.

Ominaisuus on tällä hetkellä tarjolla vasta varhaisessa beta-versiossa, joten se ei välttämättä kaikilta osin ole vielä valmis. Beta-version asennus täytyy käydä sallimassa tietokonesovelluksen asetuksista.

Steam Link (BETA) -sovellus löytyy Google Play -kaupasta.