Suomessa suunnitelluista KAARI-plasmasytyttimistä on ilmestynyt toinen sukupolvi. Ensimmäisen sukupolven sytyttimiä on sytyttimien markkinoinnista vastaavan Jani Tuomisen mukaan myyty runsaassa vuodessa 100 000 kappaletta. Polttoainesytyttimistä ne eroavat siten, että ne toimivat sähköllä ja ne voi ladata uudelleen.

KAARI-sytyttimissä on liekin sijaan plasmakaari, jonka lämpötila on 1 100 astetta. Sen luvataan toimivan kaikissa asennoissa, myös sateella, myrskyssä ja pakkasessa. Yhdellä akunlatauksella luvataan 100 sytytyskertaa. Lataus tapahtuu puhelimen tapaan usb:n kautta.

KAARI LOIMU X2 on iskunkestävä, ja ip57-sertifioidusti pölyn- ja vedenkestävä. Uusissa malleissa on nyt näyttävämmät ulkokuoret. Myös sytytyskärkiä ja kestävyyttä on parannettu ja akku vaihdettu kolmanneksen tehokkaampaan ja paremmin kylmyyttä kestävään. Uutta on led-taskulamppu kahdella teholla sekä teleskooppivarsi. Mukana tulee myös vyökotelo, karbiinihaka ja heijastava kaulanauha.

KAARI TUIKKU ja TUIKKU Mini -sytyttimet on varustettu akun tasosta ilmoittavilla valoilla. Runko on niissä täysmetallinen ja pinnassa on huurrepinnoitus. Kädensijojen pituus on 20 ja 12 senttiä.

KAARI ROIHU X FROSTED EDITION -sytyttimet ovat myös metallikuorisia ja huurrepinnoitettuja. Niiden kärkien kaksoisplasmakaari on suunnattu yläviistoon.

Hinnat ovat seuraavat:
KAARI LOIMU X2: 39,95 €
KAARI TUIKKU: 29,95 €
KAARI TUIKKU Mini: 29,95 €
KAARI ROIHU X FROSTED EDITION: 29,95 €

www.kaarilighters.com