SVS on julkistanut uudet 2000 Pro Series -subbarit. Niiden luvataan tarjoavan huomattavaa parannusta suorituskyvyssä aikaisempaan 2000-sarjaan verrattuna.

Tekniikkaa on napattu lippulaivaluokan 16-Ultra-sarjasta. Subbareissa on Power Sledge STA-550D -vahvistin, joka tarjoaa 550 wattia jatkuvaa tehoa ja jopa yli 1 500 wattia hetkellistä tehoa 12 tuuman alumiinikartioiselle kaiutinelementille. Särön luvataan olevan häviävän pientä.

Subbareissa on Analog Devices Audion DSP, jonka 56-bittisen suotimen luvataan olevan kehittynein subbareissa nähty digitaalinen signaaliprosessori. Sen luvataan tarjoavan tarkan taajuusvasteen ja kehittyneet säädöt. Android- ja iOS-mobiililaitteille on ladattavissa sovellus, jolla voi säätää äänenvoimakkuutta, hallita esivalintoja ja hienosäätää toistoa. Tarjolla on muun muassa kolmekaistainen parametrinen taajuuskorjain, alipäästösuodin, vaiheen säätö ja järjestelmäasetukset. Subbarin päällä on Intelligent Control Interface -käyttöliittymä. Takapaneelissa taas on painikkeet ja 3000-sarjasta tutut LED-palkit. Säädöt löytyvät muun muassa äänenvoimakkuudelle, alipäästötaajuudelle ja vaiheelle.

SVS PB-2000 Pron ilmoitetaan yltävän 16 hertsiin saakka ja tarjoavan yksityiskohtia ja tarkkuutta. Subbarissa on kaksi refleksiporttia, joiden avulla sen pitäisi yltää alimpiin oktaaveihin saakka ilman säröä. Hinta on 1199 euroa.

SVS PC-2000 Pro on tavallista korkeampi lattiatilan säästämiseksi. Myös se yltää 16 hertsiin saakka ja toisessa päässä 290 hertsiin. Alla on subbarin lattiasta eristävät SoundPath Subwoofer Isolation System -tassut. Hinta on 1199 euroa.

SVS SB-2000 Pro taas tarjoaa 20 hertsin alle yltävää bassontoistoa pienikokoisessa kotelossa. Hinta on 1099 euroa.

www.svsound.com

www.highendstudio.fi