Subbareistaan parhaiten tunnettu SVS on julkistanut Prime Pinnacle -tornikaiuttimen. Sen kolme 6,5 tuuman kokoista bassoelementtiä on koteloitu erilleen ja kotelointi on toteutettu bassorefleksiperiaatteella. 5,25 tuuman keskiäänisen kario on lasikuitukomposiittia. Diskanttina tuuman kokoinen alumiinidome.

Kolmiteisen SoundMatch-jakosuotimen suunnittelussa on pyritty siihen, että elementtien väliset saumakohdat olisivat mahdollisimman sileät. Äänenväriltään jakosuodin on suunniteltu yhteneväksi muiden Prime- ja Ultra-sarjojen kaiuttimien kanssa. Kotelon reunat on pyöristetty diffraktion minimoimiseksi.

Yhtiön johtajan Gary Yacoubianin mukaan kaiuttimen suorituskyvyssä on tähdätty mahdollisimman lähelle referenssiluokan Ultra Tower -kaiuttimia, mutta pienemmässä kotelossa ja edullisemmalla hinnalla. Hänen mukaansa uutuuden toisto-ominaisuuksiin on nyt panostettu enemmän kuin mihinkään muuhun kaiuttimeen yhtiön historiassa. Niinpä sen luvataankin täyttävän sekä audiofiilien että kotiteatterifanien tarpeet.

Värivaihtoehtoina ovat kiiltomusta ja puun syyt näyttävä mustasaarni. Hinnat ja saatavuus Suomessa eivät ole vielä tiedossa, mutta mustasaarniversio maksaa Yhdysvalloissa 800 dollaria ja kiiltolakattu malli 900 dollaria.

www.svsound.com

www.highendstudio.fi