SVS on esitellyt uuden langattoman kaiutinjärjestelmän ja verkkotoistavan vahvistimen. Molemmissa on DTS Play-Fi -verkkotoistoalusta ja tuki korkearesoluutioiselle äänentoistolle.

Prime Wireless Speaker Systemissä on 4 x 50 watin vahvistin ja 24 bitin ja 192 kilohertsin laatuun yltävä da-muunnin. Jakosuodin on digitaalinen. Kaiutinelementteinä on tuuman kokoinen alumiinidome sekä 4,5 tuuman elementti. Kaiuttimet tukevat bluetooth-toistoa aptx-koodekin kera, ja niissä on myös wi-fi-yhteys. Fyysisinä liitäntöinä on linjatasoinen analoginen tulo ja optinen liitäntä sekä subbarilähtö ja usb-latausliitäntä.

Kaiuttimet tukevat nettiradiota ja suoratoistopalveluita sekä Amazon Alexa -puheohjausta. Ohjaaminen onnistuu myös Play-Fi-sovelluksella tai etupaneelissa olevien esivalintanäppäimien kautta. Kaiuttimista löytyy myös kuuntelutila häviöttömille ja korkearesoluutioisille tiedostoille.

Prime Wireless Soundbase puolestaan on 2 x 150 wattia tarjoava vahvistin, joka sisältää niin ikään 24-bittisen ja 192-kilohertsisen da-muuntimen. Siinä on linjatasoinen lähtöliitäntä, jonka avulla sen saa liitettyä esimerkiksi erilliseen vahvistimeen tai aktiivikaiuttimeen. Kaksitaajuuksinen Wi-Fi, Alexa-puheohjaus ja aptX:ää tukeva bluetooth löytyvät siitäkin, samoin DTS Play-Fi-tuki. Vahvistimessa on kuusi esivalintapainiketta etupaneelissa, analogiset ja optiset sisääntulot, subbarilähtö ja usb-latausliitäntä.

Suomeen saapumisesta ja hinnoista ei ole toistaiseksi tietoa.

www.svssound.com

www.highendstudio.fi