SVS SB-3000 aktiivisubbari on saanut lukuisia testimenestyksiä ja se on valittu Europaan parhaaksi kotiteatterin subwooferiksi (EISA Awards 2019-2020). Eikä suotta, sillä SVS:n subbarit ovat menestyneet AVPlussakin testeissä aina erinomaisesti. Ja nyt mallistoon on tullut tärkeä lisäys.

Kyseessä on siis järeä, mutta luokassaan silti kohtuullisen kompaktin kokoinen subwoofer 13-tuuman elementillä ja 800 watin D-luokan-vahvistimella. Vahvistimen hetkelliseksi tehoksi ilmoitetaan 2500 wattia.
Subbarin äänenlaatu ja dynamiikka on luokkansa parhaita, mutta eräs ominaisuus tekee sen vieläkin paremmaksi: Nimittäin kalliimmasta 16-Ultra-sarjasta tuttu Android- ja iOS-mobiililaitteille tarkoitettu sovellus. Sen avulla voi säätää äänenvoimakkuutta, jakotaajuutta, 3-alueista parametrista taajuuskorjainta ja vaihetta. Ja mikä parasta, säädöt voi tehdä suoraan kuuntelupaikalta.

SVS SB-3000:n suurin “puute” on ollut se, että sitä ei ole saanut valkoisena. Mutta ei enää, sillä nyt se on nimittäin saatavana valkoisena, vieläpä kiiltävän valkoisena. Suositushinta 1599 €.

Lisätietoja ja myynti: Audiokauppa