Wireless Speaker and Audio Association eli WiSA on myöntänyt sertifikaatin System Audion langattomille SA Legend 60 Silverback -ja SA Legend 40 Silverback -lattiakaiuttimille sekä SA Legend 5 Silverback -hyllykaiuttimille.

Niitä on käyttää langattomasti WiSA hubin tai WiSA USB Transmitter -lähettimen tai esivahvistimen välityksellä. Kaiuttimissa on kahdesta neljään digitaalivahvistinta, jotka tarjoavat enimmillään 560 watin tehon. Jakosuotimet ovat digitaaliset, aktiiviset ja häviöttömät, ja mukana on myös digitaalinen signaaliprosessori. SA Legend -sarjalaisista voi koota langattoman 7.1-kanavaisen kotiteatterijärjestelmän, joka yltää 24 bitin ja 96 kilohertsin toistoon.

Merkintä tarkoittaa, että kaiuttimien pitäisi toimia vaivattomasti WiSA Certified -ja WiSA Ready -merkinnän saaneiden laitteiden kanssa. Niihin kuuluu audiolaitteiden lisäksi esimerkiksi televisioita, pelikonsoleita ja tietokoneita. WiSAn luvataan helpottavan ja nopeuttavan 5.1- ja 7.1-kotiteatterijärjestelmien alkuasetuksia, jotka voivat olla mutkikkaita.

www.system-audio.com

www.wisaassociation.org

www.ah-hifisystems.fi