Auris Audion tuotemerkki EarMen kattaa kannettaville laitteille suunniteltuja High-End-tuotteita josta akkukäyttöinen TR-Amp on EarMenin uusin li­säys kannettavien DAC, kuu­lo­ke­-/esi­vah­vis­timien valikoimaan.

TR-Amp vastaa tarpeeseen kun huomattiin, että useimmat mobiililaitteet ja kannettavat musiikkitoistimet eivät kunnolla kykene ohjaamaan kaikkia kuulokkeita.  TR-Ampin sydämenä toimiva vah­vis­ti­nas­te on rakennettu Te­xas Inst­ru­ments TPA6120 IC:n ym­pä­ril­le joka on vir­ta­ta­kai­sin­kyt­ket­ty AB-luo­kan te­ho­as­te. Suuren kaistanleveyden tarjoava vahvistinaste on erittäin vähäkohinainen ja dy­na­mii­kaltaan korkea, 128 dB. Lisäksi vah­vis­timen kerrotaan kaih­tavan pa­rit­to­mia sä­rö­kom­po­nent­te­ja ja vahvistuksen määrä ei vaikuta taajuusvasteesen. Tehoa vahvistin antaa 400mW 16 ohmiin ja se sopii valmistajan mukaan laajaan valikoimaan kuulokkeita. Voi­mak­kuu­den­sää­din on to­teu­tet­tu ana­lo­gi­ses­ti sekä kuulokkeiden että esivahvistimen ulostulojen osalta. Kuu­lo­ke­läh­tö­jä  laitteessa on kak­si, joi­ta mo­lem­pia voidaan käyt­tää yh­tä ai­kaa.

Vahvistin on rakennettu tukevaan 129x66x30 mm kokoiseen koneistettuun alumiiniseen koteloon, jonka etupaneelista löytyvät kaksi kuulokeliitäntää (6.35 mm ja 3.5 mm) sekä voimakkuudensäädin joka toimii myös virtakytkimenä.

Takapaneelista löytyvät USB-C -liittimet signaalin syöttöön ja laitteen lataukseen sekä RCA -liittimin toteutettu esivahvistinosion ulostulo jota voidaan käyttää myös suorana ilman vahvistusta. Painoa laitteella on 240 g.

EarMen TR-Ampin dekoodaus on PCM:n jopa 32 bit / 384 kHz, Native DSD128, DSD256 DoP:n kautta sekä MQA -dekoodaus.

TR-Amp on suunniteltu, valmistettu ja koottu Euroopassa. SMT-tuotantolinja on sveitsiläinen ja kaikki komponentit ovat peräisin eurooppalaisesta jakelusta. Laitteen korkeasta laadusta kertoo jopa 5 vuoden jatkettu takuu, joka on saatavana pyynnöstä.

Hin­taa laitteella on 249 $ eli noin 230 euroa.

Valmistajan sivut: Earmen