Technics on julkistanut ensimmäiset täyslangattomat vastamelukuulokkeensa. Technics EAH-AZ70W -mallissa on räätälöitävä Dual Hybrid Noise Cancelling -vastamelutoiminto, jonka valmistaja lupaa olevan alan paras. FF-NC-toiminto poistaa kuulokkeiden ulkopuolelta tulevaa ääntä, FB-NC-puolestaan kuulokkeiden sisällä olevaa ääntä. Niiden lisäksi käytössä on digitaalisia ja analogisia suotimia.

Kuulokkeissa on kosketussensori, jolla voi vaihtaa ympäristöääniä läpi päästävän Ambient Sound Moden ja tavallisen vastamelutoiminnon välillä tai kytkeä molemmat pois päältä. Painikkeella voi myös aktivoida Google Assistant- ja Siri-puheassistentit ja keväämmällä myös ja Alexan.

Valmistaja kertoo panostaneensa akustiseen suunnitteluun. Kuulokkeissa on nappikuulokkeiksi suuret 10 millimetrin kuuloke-elementit, joiden kalvo on valmistettu grafeenilla pinnoitetusta PEEK-materiaalista. Lopputuloksena luvataan olevan rikasta bassontoistoa ja läpinäkyvää soundia.

Bluetooth-yhteyden luvataan olevan stabiili, mutta kuulokkeet ovat kooltaan pienikokoiset. Myös äänitasapainon luvataan olevan oikeaoppinen kuulokkeiden välillä. Mikrofonien luvataan vaimentavan tuulen ääntä labyrinttimäisen koteloinnin ansiosta, mikä parantaa vastamelutoiminnon ja puheluäänen laatua.

Kuulokkeilla on myös IPX4-roiskevesikestävyys. Akunkestoa luvataan kertalatauksella 6 tunniksi, kun vastamelutoiminto on päällä. Latauskotelolla kuulokkeet voi ladata täyteen kahdesti, jolloin toistoaikaa riittää kaikkiaan 18 tunniksi. Kuulokkeiden kaveriksi on tarjolla ilmainen Technics Audio Connect -sovellus.

www.technics.com