Saksalainen Teufel on yhdistänyt voimansa perinteikkään Rosenthal-posliinitehtaan kanssa. Lopputulosta yhteistyökumppanukset nimittävät maailman ensimmäiseksi posliiniseksi wifi-kaiuttimeksi. 500 kappaleen rajoitettuna eränä valmistettavien Teufel X Rosethal -kaiuttimien mukana tulee vahvistin.

Materiaalivalintaa Rosenthalin edustaja perustelee sillä, että silkkisen mattaisella pinnalla ja korkealla materiaalitiheydellä. Kaiuttimet on valmistettu käsin ja niissä on alaspäin suunnattu bassorefleksiputki. Teufelin mukaan pyöreä muoto auttaa särön vähentämisessä. Kaiuttimet lepäävät varta vasten niille tehdyn jalan varassa.

Myös 160 watin vahvistin sijaitsee myös posliinikuoressa. Virta- ja hallintanäppäimet ovat hipaisutoimisia. Sisältä löytyy myös bluetooth- ja wifi-yhteydet. Radioasemille ja soittolistoille on tarjolla esivalintoja. Raumfeld-sovelluksessa on Spotify, Tidal, TuneIn, SoundCloud ja Napster.

Hintaa vahvistimen ja kaiuttimet sisältävällä kokonaisuudella on 3 990 euroa. Se on saatavilla heti valmistajan sivuilta.

www.teufelaudio.com