Tivoli Audio on esitellyt neljä uutta laitetta. Niihin kuuluu niin bluetooth-kaiutinta, nappikuuloketta, cd-soitinta kuin all-in-one-laitettakin. Ne ovat kaikki esillä Münchenin High End -messuilla.

Ensimmäinen on Andiamo, joka aloittaa samalla uuden matkakäyttöisten laitteiden Go-sarjan. Kyseessä on kannettava bluetooth-kaiutin, jonka akulle luvataan 20 tuntia toistoaikaa. Runko on alumiinia, ja kaiutin on varustettu nahkaisella kantoremmillä. Värivaihtoehdot ovat musta ja hopea.

Go-sarjaan kuuluu myös Fonico-nappikuulokkeet, joille luvataan yhdeksän tunnin toistoaikaa latauskotelon avustuksella. Vedenkestävyyttä on ipx7-luokituksen verran. Bluetooth-parinmuodostus tapahtuu automaattisesti.

Art-sarja saa Model CD -soittimen, jolla saa toistettua laserkiekkoja langattoman verkon kautta saman sarjan kaiuttimiin. Myös fyysinen liitäntä löytyy muita laitteita varten. Sen värivaihtoehdot ovat pähkinä, musta ja valkoinen.

Toinen täydennys Art-sarjaan on Music System Home -all-in-one -laite, joka sisältää fm/dab-radion, bluetoothin, wifin miniplugisisääntulon, cd-soittimen ja Alexa-puheohjauksen. Elementteinä siinä on kaksi kappaletta 3,5-tuumaista koko kaistan elementtiä ja kaksi 0,75 tuuman diskanttia. Liitäntöinä on linjaliitäntä sisään ja ulos sekä ethernet. Saataville tulee myös alexaton ja wifitön Music System Digital -malli. Värivaihtoehdot ovat pähkinä, musta puu ja valkoinen.

Muut tuotteet saapuvat markkinoille syksyllä, paitsi Andiamo, joka saapuu jo kesäksi. Suomen hinnat ja aikataulut eivät ole tässä vaiheessa tiedossa.

www.tivoliaudio.fi

www.loudgroup.fi