Ranskalainen Triangle on on esitellyt uuden Borea-kaiutinsarjan. Se on saanut vaikutteita Esprit EZ -sarjasta, ja kaiuttimia voi käyttää niin musiikin kuuntelussa kuin elokuvienkin äänentoistossa.

Kaiutinmalleja on kuusi. Jalustakaiuttimiin kuuluvat BR02 ja BR03, jotka ovat molemmat kaksiteisiä ja varustetut kahdella elementillä. Lattiakaiuttimiin kuuluvat 2,5-teinen BR07 kolmella elementillä, 3-teinen BR08 neljällä elementillä ja malliston huipulla 3-teinen BR09 viidellä elementillä. Lisäksi löytyy BRC1-keskikaiutin, joka on kaksiteinen kolmella elementillä.

Diskanttipuolella kaiuttimissa on uuden sukupolven EFS-elementit, joka on käytännössä 25 millimetrin silkkidome varustettuna vaiheplugilla sekä osittaisella torvikuormituksella. Elementissä on myös neodyymimagneetti sekä jäähdytysjärjestelmä.

Keskiäänielementeissä taas on käsittelemätön selluloosakalvo. Kartion profiilin suunnittelussa on kiinnitetty huomiota jäykkyyteen. Bassopuolesta taas huolehtivat lasikuitukalvoiset elementit.

Koteloissa on käytetty DVAS-vaimennustekniikkaa, jonka luvataan vähentävän värähtelyjä ja imevän bassoelementtien liikkeestä johtuvia värinöitä. Viimeistelyvaihtoehdot ovat musta, valkoinen ja pähkinäpuu.

Hinta ja saatavuus eivät ole Suomen osalta vielä tiedossa.

www.trianglehifi.com

www.laatulaite.com