Puujäljitelmällä ja pianolakatuilla pinnoilla viimeisteltyjä Heco Music Style 200 -kaiuttimia voisi luulla kalliimmiksi kuin 300 euron hintaisiksi. Tekniikassakin on hyödynnetty valmistajan kalliimpia malleja.

Jalustamallisen Music Style 200 -kaiuttimessa esimerkiksi on viisituumainen basso/keskiäänielementti pitkäkuituisella voimapaperikartiolla, tarkkuuskäämityllä puhekelalla ja ferriittimagneetilla. Tuuman kokoista silkkidomediskanttia jäähdyttää ferrofluid-neste, kuten kalliimmissakin malleissa.

Refleksikotelot on tehty monikerroksisesta mdf-levystä ja ne on vahvistettu poikkituilla. Refleksiaukot ovat molemmista päistä pyöristetyt häiriöäänten vähentämiseksi. Jalustakaiuttimien pohjassa on kumitassut.

Äänikuvaa kuvaillaan puhtaaksi, transienttitoistoa tarkaksi ja stereokuvaa värittymättömäksi ja tasaiseksi. Taajuusalueeksi ilmoitetaan 34 – 40 000 hertsiä. Kaiuttimia suositellaan käytettäväksi 20 – 140 watin tehoisen vahvistimen kanssa. Herkkyyttä löytyy 89 desibeliä ja impedanssi on 4–8 ohmia.

Music Style -sarjaan kuuluu myös lattia- ja keskikaiuttimia sekä 10” elementillä varustettu 250 watin subwoofer, joten niistä pystyy rakentamaan myös kotiteatterijärjestelmän. Saatavilla on takakaiuttimiksi myös syvyyssuunnassa solakampi 200F-malli.

Normaalihinta Music Style 200 -jalustamallilla on 299,00 € / pari.

Saatavilla olevia värivaihtoehtoja ovat valkoinen ja musta/espresso, jossa sivut ovat tummanruskeat.

Mitat (l x k x s): 195 x 300 x 277 mm

www.hifitalo.fi

www.heco-audio.de