Logitechin omistama Ultimate Ears on julkistanut Formula 1 -talli McLarenin kanssa kaksi langatonta bluetooth-kaiutinta. Megaboom McLaren Edition perustuu suosittuun Megaboom-kaiuttimeen.

Värivaihtoehtoja on kaksi. McLaren MCL33 Edition noudattelee McLarenin alkuperäistä papaijan oranssia väritystä vuodelta 1966. Kyseinen väritys on käytössä myös tämän vuoden McLaren 2018 Challenger -kilpurissa.

McLaren MP4/4-värityksellä taas muistellaan vuoden 1988 kuosia. Tuolloin talli hallitsi Formula 1 -kautta ylivoimaisesti Ayrton Sennan ja Alain Prostin ohjastamana. He voittivat 16 osakilpailusta 15, ja 10 niistä oli vieläpä kaksoisvoittoja. Kyseisestä kaudesta on nyt 30 vuotta, joten on syytä juhlaan.

Väritystä lukuunottamatta ominaisuudet ovat tutut Megaboom-mallista. Bluetooth-kantama on tavallista pidempi eli 30 metriä. Akunkestoa luvataan enimmillään 20 tuntia. Kaiutin on myös ipx7-sertifioidusti vedenpitävä. Sovelluksen avulla samaan järjestelmään voi liittää jopa 150 kappaletta Boom-, Boom 2-, ja Megaboom-kaiuttimia – väristä välittämättä.

Kaiuttimet ovat saatavilla Ultimate Earsin verkkokaupasta 349 euron hinnalla.

www.ultimateears.com