UNI-T UT658 USB-testauslaitteella voit testata monia ominaisuuksia, kuten jännitettä, virtaa, vastusta ja kapasiteettia.

UNI-T USB-jännitetesteri UT658 on jännitemittari, jonka avulla testaat esimerkiksi johtojen ja laturien toimivuuden. Tästä kätevästä testeristä löytyy USB2.0-liittimet, joten voit kytkeä mittarin monenlaisten laitteiden väliin.

UNI-T USB-jännitetesterin avulla voi mitata ulostulojännitettä, virtaa, tehoa, kapasiteettia, vastusta ja datansiirtoa. Mittarin avulla pystyt siis selvittämään kaapelin tai varavirtalähteen toimivuuden helposti. UNI-T USB –testeri onkin siis erinomainen työkalu, kun haluat selvittää, mikä laitteessasi on vialla. Kyseessä on todella näppärä testauslaite vianetsintään.

Kätevä USB-testeri onkin paras mittalaite myös rakentamiseen ja tuotteiden lopputestaamiseen. Tämä monipuolinen USB-mittari onkin omiaan niin yksityiskäyttöön kuin myös tehdasympäristöön. Voit tallentaa 10 mittaustulosta laitteeseen myöhempää tarkastelua varten, joten tiedon säilyttäminen on todella helppoa.

UNI-T UT658 USB-jännitetesteri on monipuolinen ja soveltuu moneen tarpeeseen mitä vastaan tulee. Voit mitata ulostulojännitettä, virtaa, tehoa, kapasiteettia ja moni muita ominaisuuksia yhdellä mittalaitteella!

Tekniset tiedot:
Liittimet: USB 2.0
Suurin jännite: 24 V
Virran mitta-asteikko: 0,05 – 5 A
Suurin luettava kapasiteetti: 99999 mAh
Vastuksen mitta-asteikko: 1 – 480 ohmia
Paino: 35 g
Johtojen pituus: 140 mm
Laitteen mitat. 84 x 29 x 12 mm
Suositushinta: 29.95 euroa