Vuoden ensimmäinen AVPlus on ilmestynyt. Tässä 80-sivuisessa lukupaketissa on jälleen toinen toistaan kiinnostavampia testejä ja juttuja.
Esimerkiksi vaikka yllättävä 4K-videoprojektorien vertailu: Saako jo reilulla tonnilla hyvän tykin? Entä riittääkö sellainen skaalaava 4k-tykki.
Tykkien lisäksi tarjolla myös monenlaisia kaiuttimia: Kahdet erilaiset KEF:it aktiiviset ja langattomat, perinteinen uusi R-sarja sekä uskomaton ihmekaiutin Devailet Phantom Reactor.
Toinen uskomaton laite oli uusi, jo lähes highend-tasoinen DSPseaker Anti-Mode X4 -esivahvistin/huonekorjain. Entä onko HDMI-kaapeissa mitään eroa?
Muista aiheista mainittakoon yllättävä Kiinan-ihme: Cubot älypuhelin 6,2-tuuman jättinäytöllä ja kaikilla herkuilla alle 230 eurolla sekä Nuraphonen soundiltaan yksillöllisesti räätälöitävät kuulokkeet. Perinteisempää osastoa edustavat: Bluesound Node 2i striimeri ja Hegel H590 -vahvistin. Plus-osastolta löytyy tälläkertaa mm. Lenovo läppäri, joka on samalla kertaa myös
piirtopöytä ja e-kirjanlukija, ja historiaa edustaa aikansa legenda Harman/Kardon 430 Twin Power.

Katso lisää ja osta digilehti suoraan luettavaksi

PS. Jos olet lehden nykyinen tilaaja, niin uusin lehtesi löytyy Lehtiluukusta.
Jos olet ollut paperilehden tilaaja ja et ole vielä aktivoinnut digitilausta ja/tai et ole vielä kuullutkaan koko digitilauksesta, niin löydät täältä lisätietoa ja voit olla tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme (katso yhteystiedot sivun alalaidasta).