AVPlussan numero 10/2019 on ilmestynyt. AVPlussan numero 9/2019 on ilmestynyt. Tarjolla on printtilehden lisäksi digitaalinen näköislehti.

Sukelsimme kuulokekuuntelun syvään päähän ja vertailimme liudan highend-kuulokkeita 1 500–1 800 euron hintaluokassa. Kokeilimme Genelecin huippusuositut G Two -kaiuttimet ja niiden haastajan Focal Shape 40:n yhdessä ProCasterin edullisen esivahvistimen kanssa. Kokeilimme ProCasterilta myös pätevät pikkuaktiivikaiuttimet. Focalilta testasimme lisäksi edullisemman pään Chora-kaiuttimet.

Parivertailussa kävivät Denonin ja Marantzin ketterät AV-viritinvahvistimet. Kokeilimme myös Arendalin tujakat subbarit. Eikä unohdeta kuvaa, sillä testasimme myös Sonyn ominaisuuksia pursuilevan kärkiluokan oled-television. Perehdyimme opas-sarjassamme tällä kertaa CD-levyn historiaan ja nykyhetkeen. Lisäksi perehdyimme, saako Novus Plastic Polishilla pelastettua naarmuttuneet CD-aarteensa.

Älykellot ovat nousseet tänä vuonna huippusuosioon ja todennäköisesti sellainen löytyy myös monesta lahjapaketista. Vertailimme neljä edullista mallia. Testasimme 250 hintaan erinomaiset ominaisuudet tarjoavan Honor 9X -puhelimen ja lapsille suunnatun Xplora 4 -rannepuhelimen.

Kamerapuolelta kokeilimme GoPron haastavan DJI Osmo Actionin ja vertasimme kaksi edullista gimbaalia aloittelijoille. Vinkkaamme myös viime hetken joululahjavinkkejä.

Lehti on luettavissa printin lisäksi verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Digitaalisen irtonumeron normaalihinta on 5,90 euroa. Paperinumeron saapumisaika saattaa vaihdella jonkin verran postin ruuhkista johtuen.

Uusin lehti löytyy täältä.​