AVPlussan numero 7/2022 (#216) on ilmestynyt. Tarjolla on tuttuun tapaan printtilehden lisäksi digitaalinen näköislehti.

Onkyo TX-RZ50 – Edistynyt kodin viihdekeskus
Vuonna 1946 perustettu klassikkomerkki Onkyo palaa takaisin markkinoille pitkälle kehittyneen ja komean TX-RZ50-av-viritinvahvistimen myötä. Pääsimme tutustumaan laitteeseen tuoreeltaan ensimmäisten joukossa.

VERTAILUSSA 6 integroitua vahvistinta
Hyväksi havaitut ja koetellut konventiot vaiko viimeisimmät tekniset innovaatiot? Siinäpä kuuma kysymys, jonka parissa nykypäivän vahvistinvalmistajat painivat. Tutustuimme kuuteen uuteen integroituun vahvistimeen. Cyrus i7-XR, Exposure XM5, JBL SA750, Marantz Model 40n, NAD C 399, Vincent SV-737

Argon Audio SA1 -vahvistin & Solo-verkkosoitin
Pykälää kätevämpi parivaljakko – Argon Audion kompaktit tuotteet, integroitu stereovahvistin SA1 ja verkkosoitin Solo, ovat hinta–laatusuhteeltaan kiinnostavia ratkaisuja kodin äänentoistotarpeisiin – niin yhdessä kuin erikseenkin!

AtoMix-monikanavastudio PMC:n kaiuttimilla osa 2
Stereo on hallinnut musiikkituotantoa puolisen vuosisataa, eikä monikanavaääni ole lyönyt isossa mittakaavassa läpi. Nyt tilanne saattaa kuitenkin olla muuttumassa.

Älykäs munalukko
E-Villen parin kympin hintainen munalukko ei vaadi avainta tai koodin muistamista. Ukset aukeavat maagisesti sormenjäljen avulla.

SJCAM SJ8 -action-kamera – Actionkamera tuplanäytöllä
C Actionkameralla on kätevä kuvata vauhdikkaita urheilulajeja. Touhun tiimellyksessä on kuitenkin hankala pysyä kärryillä, mitä narulle tallentuu. SJCamin SJ8 Dual Screenissä on etunäyttö, josta on helpompi tarkkailla, näkyykö se tärkein asia varmasti ruudussa.

Colmi i30 -älykello – Asiallinen kello asialliseen hintaan
60 euron hintainen Colmi i30 tarjoaa edulliseen hintaan asialliset ominaisuudet. Mittaukset näyttävät olevan myös tarkkoja.

EcoFlow Delta 2 -virta-asema
Aurinkosähköä varastoivien virta-asemien suosio ja valikoima on laajentunut viime vuosina. Olipa tavoitteena sitten omavaraisuuden parantaminen tai sähkökatkojen yli selviäminen, tarjoaa EcoFlow uudella Delta 2 -mallillaan useita kaivattuja ominaisuuksia.

OPAS: Näin ostat uuden television
Oletko hankkimassa uutta televisiota, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tässä tiivis tietopaketti.

TESTISSÄ Sony VPL-XW5000ES -laserprojektori
Laserprojektorien mehevät hinnat ovat pitäneet laitteet harvojen herkkuna. Nyt useampi valmistaja on esitellyt selvästi edullisempia malleja. Testissä sangen pätevä Sony.

Sonus Faber Omnia -musiikkikeskus
Italialaismerkki Sonus Faber osoittaa Omnia-järjestelmällään, että kodin musiikkikeskus voi olla paitsi teknisesti kehittynyt myös todella tyylikäs.

Hifin historiaa: Voimaradio OP3
Valtavirtabrändien porskuttaessa saattaa joskus unohtua, että myös Suomi on ollut merkittävä hifimaa jo vuosikymmeniä sitten. Vahvistinteknologian saralla yksi on ylitse muiden, ja se on Voimaradion OP3.

Ja tietenkin valinnat levylautaselle, sovellusvinkit, tuoreimmat uutiset ja ajankohtaisimmat asiat sekä perinteisen että uuden tekniikan maailmasta.