AVPlussan numero 9/2019 on ilmestynyt. Tarjolla on printtilehden lisäksi digitaalinen näköislehti.

Perehdyimme tällä kertaa erityisesti kaiuttimiin. Vertailimme seitsemän kompaktia aktiivikaiutinta ja neljää älykaiutinta. Raskaamman sarjan laitteista tutustuimme pieneen mutta pippuriseen Totem Tribe Sub -subbariin, Sennheiserin highend-tason Ambeo-soundbariin sekä äärimmäisen uskollisiin Kii Audio Three -aktiivikaiuttimiin. Perehdyimme myös ruotsalaisen Raunan uutta tuloa tekeviin betonikaiuttimiin.

Kuulokepuolelta vertailimme kahdet aktiiviset vastamelukuulokkeet – Bosen NC700 ja Sennheiserin Momentum Wireless 3. Vinyylitoistosta haaveileville tarjolla on opas levysoittimen käyttöönottoon ja Procasterin yllättävän laadukkaan LP10 mk2 -levysoittimen kokeilu. Lisäksi kävimme jututtamassa hifikauppias Mikko Raumasta.

Autohifisarjamme päätyi kolmanteen osaan, kun tutustuimme vakiosoittimella ja -kaiuttimilla toteutettuun Skodan äänentoistoon. Kokeilimme myös Philipsin kohtuuhintaista ja helppoa 55OLED804-televisiota.

Lisäksi tutustuimme Logitechin Harmony 350 -yleiskaukosäätimeen, Nintendo Switch Lite -pelikonsoliin ja etenkin suuremmissa asunnossa lähiverkon kattavuutta laajentavaan MESH-verkkoon.

Lehti on luettavissa printin lisäksi verkossa digitaalisena näköislehtenä ja ladattavissa myös pdf-versiona. Digitaalisen irtonumeron normaalihinta on 5,90 euroa.

Uusin lehti löytyy täältä.