Sonos saattaa olla julkaisemassa lähiaikoina uuden kaiuttimen. Ainakin Yhdysvaltojen viestintäviranomaisen FCC:n sivuilla julkaistiin joulukuun 31. päivä tietoja uudesta kaiuttimesta, joka kulkee siellä koodinimellä S81.

Sivuilta selviää, että kaiuttimessa on bluetooth ja wifi-yhteydet ja että se on suunniteltu yhdistettäväksi Playbar-soundbarin kanssa. S81-kaiuttimen luonnehditaan olevan langaton älykaiutin. Siinä on myös samanlaiset kosketustoiminnot kuin One-kaiuttimessa, mikä vihjaa siihen, että mukana olisi myös mikrofonit puheohjausta varten.

Variety arvelee, että kyseessä olisi surround-kaiuttimet, jotka toimisivat Playbarin takakaiuttimina. WhatHiFi puolestaan veikkaa, että kyseessä voisi olla Play:3-mallin seuraaja reilu vuosi sitten esitellyn One-kaiuttimen tapaan. Se oli melko maltillisesti päivitetty kaiutin, joka puolestaan korvasi Play:1-kaiuttimen. Play:3 alkaa olla jo melko iäkäs malli, sillä se esiteltiin vuonna 2013, joten olisi loogista että se olisi seuraavaksi päivitysvuorossa.

Sonos ei ole toistaiseksi kommentoinut huhuja.